Tolppalantie 42

Tampere

79 000€

Hyv. ostotarjous

6A9ECDE0-F85E-4B1B-AACA-39BC39BA63B3.jpe

Uutta omistajaa etsii pieni punainen hirsitupa upeasta maalaismaisemasta Tampereen Velaatasta.

Todella rauhallisella alueella, isolla tontilla ja kauniin puutarhan ympäröimänä seisoo hirsinen talo, jonka edustalla iso katettu kuisti ottaa tulijan vastaan.
Talon alakerrassa on hyvän kokoinen tuulikaappi, eteinen josta raput yläkertaan, avara olohuone ja keittiö sekä iso kylpyhuone/WC. Yläkerta on yhtä avonaista lämmintä tilaa, jonka molemmissa päissä on ikkunat ja etelän puoleisessa päädyssä parveke. Yläkerta on ns. muuta tilaa huonekorkeuden mataluuden takia.

Pihassa on kolme piharakennusta. Ihan vanha hirsisauna, joka on hiljattain remontoitu, puuliiteri/vasto sekä kesähuone, jonka saa pidettyä ympäri vuoden lämpimänä. Puutarhassa on runsaasti erilaisia puskia, kukkivia perennoja, marjapensaita sekä ihana luonnonkivinen grillipaikka. Puutarha on aidattu, joten on valmiiksi koiraystävällinen paikka tai mahdollisesti viherpeukalon unelma peuroja vastaan.

Vaikka paikka on keskellä maaseutua, niin lähitiellä on katuvalaistus, vieressä menee upeat liikuntapolut ja kaikki naapurit ovat vakiasukkaita.

IMG_2830.jpg

Kohdetta välittää

Taina Lamminmäki

0400-836670

Kohteen perustiedot:

Omakotitalo

Huoneet

2h+k

Kerrokset

2/2

Pinta-ala

40/60m2

Rakennusvuosi

-

Sijainti

Tolppalantie 42, 34270 Tampere, Finland