top of page

Tesomajärvenkatu 10

Tampere

89 500

Myytävänä

6A9ECDE0-F85E-4B1B-AACA-39BC39BA63B3.jpe

Hyväkuntoinen kaksio etsii uutta omistajaa Tesoman keskustan tuntumasta.

Huippu paikalla sijaitseva, kaikkien palveluiden läheisyydessä oleva kaunis kaksio vapautuu heti ostajalle käyttöön. Asunto on toisen kerroksen päätyasunto ja ikkunat avautuvat kolmeen ilmansuuntaan.
Asunnossa on juuri tehty pintaremontti, jossa kaikki seinäpinnat on uusittu, katot maalattu ja lattiapinta käsitelty. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä. Keittiö on alkuperäinen, mutta hyvin siististi pidetty. Asunnossa on paljon kaappitilaa sekä taloyhtiöllä varastokoppi ja kylmiökoppi. Lasitetulta, aivan uudenveroiselta parvekkeelta on rauhallinen puistonäkymä yhtiön pihalle. Keittiöstä ja makuuhuoneesta on metsäiset näkymät Tesomajärven pururadalle. Asunto sopii hyvin liikuntarajoitteisellekin, sillä sisään tullessa ei ole rappusia ja juuri uusitulla hissillä pääsee asunnon kerrokseen näppärästi. Taloyhtiössä on kaikki isot remontit tehty julkisivuremonttia ja putkiremonttia myöden. Lähitulevaisuudessa on lähinnä ylläpitoon tarvittavia pienempiä remontteja tiedossa.

Taloyhtiö sijaitsee metsän reunassa hyvien ulkoilumastojen vieressä. Tesoman koulut, ostoskeskus, kauppa, kirkko, urheilupaikat ja julkisen liikenteen pysäkki ovat kaikki kävelymatkan päässä.

IMG_2830.jpg

Kohdetta välittää

Taina Lamminmäki

0400-836670

Kohteen perustiedot:

Asunto-osake

Huoneet

2h+k

Kerrokset

2/6

Pinta-ala

56,7m2

Rakennusvuosi

1965

Sijainti

Tesomajärvenkatu 10, Tampere, Finland

bottom of page