top of page

LIntumaantie 555

Hämeenlinna

109 000€

Myytävänä

6A9ECDE0-F85E-4B1B-AACA-39BC39BA63B3.jpe

Myynnissä perinteinen 5,3ha pientila Akaan ja Hämeenlinnan rajalta. Tilalla on 3,5ha laidunmaata sekä oma puolen hehtaarin puuhametsä. Päärakennuksen lisäksi on ihana ulkosauna, iso navettarakennus, vanha autotalli ja kunnon lato, johon mahtuu mitä vain.

Tila sijaitsee aidossa maalaismaisemassa peltojen keskellä. Lähimpään naapuriin on matkaa, joten omaa rauhaa ei häiritse mikään. Julkinen tie menee kuitenkin tontin rajalla, eikä itse hoidettavaa tietä ole pitkää matkaa. Osoite on Toijalan, Akaan puolella, mutta tila sijaitsee 300m Hämeenlinnan puolella. Lähimmät palvelut löytyvät Toijalasta. Asuintalo on perinteinen rintamamiestalo, jota on remontoitu runsaasti, mutta vielä on remontteja jäljelläkin. Isoimmat ovat jätevesijärjestelmään ja sähköihin liittyviä.

Ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, olohuone ja makuuhuone sekä WC. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Alakerrassa on kaksi toimivaa pönttöuunia ja uudehko leivinuuni, ylhäällä on Porin matti. Lämmitys on sähköllä, mutta kulutus on ollut vain 9000kWh kieppeillä vuodessa. Ulkorakennuksessa on hyvät kodinhoitohuonetilat sekä pesutilat puusaunalla. Navetassa on hienot tilat eläimille. Tällä hetkellä se on lampolana, mutta toiminut myös kahdelle hevoselle tallina.

Talon ympärillä on hyvät laitumet, jotka ovat aidattu valmiiksi. Navettaan saa myös hyvät askartelutilat, jos ei pidä eläimiä.
Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien tilaan!

IMG_2830.jpg

Kohdetta välittää

Taina Lamminmäki

0400-836670

Kohteen perustiedot:

Omakotitalo

-

Huoneet

4h+k+ulkorakennuksessa khh+kph+s

Kerrokset

2/2

Pinta-ala

90m2

Rakennusvuosi

1948

Energiatodistus

Lintumaantie 555, Hämeenlinna, Finland

bottom of page