top of page

Kallionmutka 5

Vesilahti

390 000€

Myytävänä

6A9ECDE0-F85E-4B1B-AACA-39BC39BA63B3.jpe

Näyttävä kartanomainen omakotitalo vapautumassa Vesilahden keskustan tuntumassa. Alue on arvostettua ja rauhallista omakotitaloaluetta Pyhäjärvinäkymällä.
Talo sijaitsee näyttävästi rinteessä tontin yläosassa ja tontin alaosassa on kaksikerroksinen autotalli rakennus, jossa on läpiajettava autotalli, lämmitettävä paja tai askartelutila sekä yläosassa iso kylmä varastotila pariovilla. Talo on kaksikerroksinen näyttävillä kattolyhdyillä. Talon järven puolella on iso, osittain katettu terassi ja grillikatos. Ensimmäisessä kerroksessa on iso oleskelutila avaran keittiön ja TV-tilan kanssa. Keskellä on iso tulisijakompleksi, josta keittiöön avautuu puuliesi ja leivinuuni sekä olohuoneeseen näyttävä avotakka. Makuuhuoneita on neljä, kaksi alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerrassa on avara iso aula, johon saa vaikka puntisalitilan tai oleskelutilaa. Talon energian kulutukseen on todella kiinnitetty huomiota. Siellä on 54 aurinkopaneelia, joista riittää energiaa myytäväksikin. Vesikiertoinen lattialämmitys lämpenee pääasiassa aurinkosähköllä ja PILP:llä, tarvittaessa käytetään myös hybridilämmitystä sähkö-, puu- ja öljykattilan muodossa.
Talon yleisilme on kodikkaan pehmeän sävyinen ja antaa laadukkaan tunnelman. Materiaalit ovat kauniisti valittu puuta, laattaa ja parkettia sekä neutraalin sävyisiä tapetteja. Talo sopii hyvin isommallekin perheelle askartelutiloineen tai vaikka yrittäjälle, joka saa hyödynnettyä lisätiloja hyvin työhönsä. Rannassa omakotiyhdistyksellä oma laituri, jossa puomivenepaikka isommallekin veneelle.
Tervetuloa tutustumaan uniikkiin kotiin arvostetulla alueella Pyhäjärvinäkymin!

IMG_2830.jpg

Kohdetta välittää

Taina Lamminmäki

0400-846670

Kohteen perustiedot:

Omakotitalo

Energialuokka -

Huoneet

6h+k+khh+2xkph+s+wc

Kerrokset

2/2

Pinta-ala

250m2

Rakennusvuosi

2006

Energiatodistus

Kalliomutka 5, Vesilahti, Finland

bottom of page